störd dag ..

öppnade idag, efter någon timme kommer ett välkänt psyko in o ska köpa sin jävla "en John Silver Yellow tack" (med äckelvidrig röst) .. på vägen in i butiken går han förbi ett par smågrabbar .. vad kan dom ha vart typ 10-11 barre .. o säger när han kommer fram till mig:
- Vilka snygga killar ..
- öhm okej ..
- Ja, vilka snygga killar.
- jaha tycker du det ?
- Ja det dom var ju jättesnygga (euuuh han är 40+)
Under tiden kommer två byggkillar som brukar komma in .. den ena påstår att han fryser, vilket psykot hör..
- Du borde ha en tjej o värma dig med vetja..
Byggarn - Ja det skulle man ju inte tacka nej till ..
.. tystnad ...
Psykot - Varför inte en afghanistanier ?

WHAT ??

Kallt, mörkt o ensamt ..

fan vad jag hatar regn, när man inte har någon att ligga inne med o bara mysa. Jag börjar faktiskt tröttna seriöst på o vara singel nu, min kära vän Nathalie håller väl med mig va ? Det är hon o jag typ, alla andra av våra tjejkompisar (o vi är typ 10-12st) har pojkvänner sen läänge .. asså visst finns det några o flirta med men det känns bara som det är meningslöst för man kan ju känna på sig redan från början att det inte kommer fungera med en person, eller så är det bara jag? Jag kanske inte ger folk en ordentlig chans ... jag tror att jag har ganska svårt för o bli kär också, eller rättare sagt så tillåter jag mig nog inte riktigt till o bli kär, är nog rätt så rädd för o bli sårad. Där har man ju varit några gånger.

Kom på mig själv sitta o tänka på mitt ex här om dan .. jag har glömt honom men eftersom det var honom man var med senast är det ju klart hans ansikte dyker upp ibland när man tänker på hur mysigt det skulle vara att ha någon o dela sin vardag med .. även fast det har vart mitt kortaste förhållande hittills så har det fan vart det bästa o det som har vart mest seriöst, vi var så avslappnade med varandra redan från första början .. kunde prata om allt verkligen. Satt vi o kollade på film undrade typ båda efteråt vad den handlade om för vi satt o pratade o retades istället .. men sen så slutade det ju som det gjorde o jag insåg att han var ett fegt litet jävla as men det kan vi ta en annan dag ;) det var trevligt så länge (läs kort) det varade ..

ps.

läste kommentarerna på inlägget om min ständigt svullna mage, ja jag är laktosintolerant o har koll på allt sånt, men det är något annat, utöver det. Thanks anyway! <3

inte måndag imorrn igen ...

så har ännu en helg dragit förbi .. vad har man gjort. Fredagen var iofs jävligt trevlig, (för det första var jag ledig, YEEES) så det blev en heldag med shopping med Ellen o Nattis, o det blev en jävla massa shopping vill jag lova! Sen bara hem snabbt, ta en dusch o shave'a benen o fixa sminket lite, sen till Hörnet (mitt o nattis andra hem) där jag mötte upp Ellen o Carro som skulle käka pizza, jag nöjde mig med 3-4 glas vin o sen var man rund om fossingarna .. sen tittade Smith förbi o så drog vi upp till honom o satt där o krökade, mkt trevligt !

Igår gjorde jag däremot inte så mkt, gick upp nio, åt lite frukost, åkte till jobbet o jobbade till nio, kom hem tio. En fulländad lördag om du frågar mig! NOT!  Idag har jag i alla fall hunnit med en jävlars mkt, käkat pizza med Nattis, slutförde min shopping i centrum, jag glömde nämligen lite viktiga saker i fredags.. fick för mig o sponsra Ellens Lekitbutik också, köpte en Pippidräkt till nästa helg, Halloween för er som inte hänger med. Tror ni att den passade? Inte direkt, det som skulle vara en klänning för barn satt som en magtröja på mig, till för 4-5åringar, vad tänkte jag? Jahapps det var ju bara att åka tillbaka till centrum o lämna tillbaka skiten, sen fick jag även för mig att jag skulle åka in till Buttericks o köpa något annat eftersom jag inte kommer hinna det i veckan .. fick med mig Nattis o jag hittade istället en Sexy Nursedräkt... hmm Pippi, Sexy Nurse .. Pippi eller Sexy Nurse? Vad skulle du välja? Jag tog det sist nämnda.

Sen har jag till och med hunnit dammsuga hela huset, min kära mamma är sjuk så hon har inte riktigt orkat, så vad gör man inte ? Och rensat upp i mitt bombnedslag till rum, det finns nu inte en fläck, inte ett dammkorn på golvet vill jag lova!

Ja o nu ska jag gå o knoppa, man har ju en trevlig arbetsvecka framför sig nu (fan ta er som går i skolan) så man måste ju vara pigg o på topp imorgon när man vaknar. My ass. Good night people <3

smääärta ..

jag vet att jag har lite problems med min mage men nu börjar jag fundera på om det är något allvarligt asså .. min mage blir dagligen spänd o uppsvullen så det fan ser ut som jag är gravid, vissa dagar mindre (eller inte alls) o andra dagar asmkt. O det gör ont som fan ... har vart hos doktorn, fick nån medicin som han sa fungerade jättebra för vissa o inte alls för andra, för min del det sist nämnda. Något annat än den medicinen finns typ inte? Vad fan ska man göra då... palla gå runt o känna sig som en jävla fettokisse? NEJ!

Jaja, till nått roligare ... slutade fem idag (tidigt för min del) Yeees. Tänkte att jag skulle träna direkt efter jobbet, hade till o med tagit med träningskläderna o allt .. men ju mer klockan närmade sig fem tog lusten att bara åka hem o göra ingenting över allt mer, o smset jag fått från Nattis (om ett erbjudande att ses på donken) fick avgöra saken .. det blev helt enkelt ingen träning utan en lilla menyn istället .. bra va ? Men på söndag ska jag träna, nämligen enda dagen den här veckan som jag kommer ha tid, o då SKA jag träna om jag så fan får be mamma släpa dig mig. Söndag blir dag ett på min träningsstart för nu måste jag fan komma igång igen ...

rock on <3

inte måndag igen ..

Varför är måndagar så himla tråkiga o sega? Usch för måndagar. Fast ändå, jag har i alla fall vart på bra humör idag, fast det är måndag o det får man väl vara glad över iaf ! Jag har inte så mycket mer o bjuda på idag förutom att jag tänkte ger er en liten inblick i min förtjusande arbetsplats, tog lite bilder med mobilen imorse när det var helt dött .. haha.

 Här spenderar jag då en jävlars massa tid av mitt liv ... woho, blir deppig bara jag ser bilden..haha

 Eftersom Mat öppet är en sååå trevlig butik, bjuder vi ofta på kaffe, o fruktfat finns det också ! Beat that!
 Utsikt från den underbara kassan
 Min bebis, mitt ansvar o jag vårdar det ömt ... jag är frukt o gönt ansvarig asså. haha

Happ, nu har ni fått se lite grann... så nu vet ni kanske hur kul jag har på jobbet, inte. Förresten, hade en kund idag (av jävligt många), som efter jag hade tagit betalt visade sig vara från Jehovas vittnen..
Kunden - Jag kanske kan få passa på att ge dig en sån här? Ger mig en folder med texten "Snart är lidandet över"
Jag - Ööhm, jaha okej.
Kunden - Ja du kan ju titta lite i den när du får tid. Det ska bli så skönt, vi ska snart slippa allt lidande, våldet i världen är ett tecken på att det snart är slut och så ska vi alla leva tillsammans i ett paradis.
Jag - Ja, öhm det låter ju bra. (asgarvar inombords) STÖRT.

<3


det blir aldrig som man tänkt sig ..

.. o absolut inte idag. Jag hade tänkt mig en jävligt slapp söndag, Nattis skulle komma hit, vilket hon också gjorde, vi skulle bara försvinna ner i min underbara soffa o glo på X-men 2 o bara vara allmänt sega. Tror ni det blev så ? Näe precis. Min förtjusande chef (även min syrras boyfriend) ringer kl 13 o säger "du kommer o jobbar kl14 va?" .. jag blir smått oförstående eftersom jag inte alls hade nån aning om att jag visst skulle jobba idag. HUGE MISSUNDERSTANDING... vi hade fattat vår överenskommelse på olika sätt o eftersom det inte fanns någon annan som kunde jobba var det bara att sätta sig på första bästa buss o dra till jobbet .. yippie.

Och vad är det första man får se när man kommer till jobbet, jo en vidrig Monica (uteliggaren you know) som kommer inrusandes i butiken o grabbar tag om ett toalettpapperspaket, eftersom hon har snor hängandes ner från snoken till munnen. Fy fan det var bland det vidrigaste jag någonsin har sett. USCH.

Keep up the good work ! <3

...

 kvällens början ...  och på nattbussen hem ;)

Saturdaynight fever

Ja, då var man hemkommen från kvällens härligheter! Vi började ju som sagt hos mig, Emmas brorsa Marcus tittade in också o även Martina o Ellen .. på bussen in ändrade jag mig från att hänga med på 30årsfest till o dra till Nivå med Nickan o Martina ist... mkt trevligt. Höll iofs på o somna där ett tag, ögonen sa ifrån, mitt jobb tär som fan på mig asså. Men det ordnade upp sig o vi drog vidare till Softbar, som inte är så jävla soft asså. Nickan kom inte in för hon såg "för trött ut", fan lägg ner. Hon hade inte druckit mer än mig o Martina o båda vi kom in, skitsnack asså.

På vägen till bussen blev det ett stopp vid 7eleven också .. mums.
Men nu ska jag sova! Natti <3

Vad ska man hitta på ..

lördag, kl är 13.57. Vad ska man hitta på ? Man vill ju inte duscha o fixa i ordning sig redan nu, men man måste ändå börja med det om ett tag, för Nattis o Emma kommer vid fem o då är det krök som gäller.. o vill vara färdig med allt när dom kommer så man kan slappna av o umgås istället för o springa runt o fixa massor .. vilka problem man har. Får ta itu med det där snart.

Kommer blir riktigt kul ikväll iaf tror jag ! Jag o Knolli ska hänga med på Emmas brorsas tjejs 30årsfest ! Röjj som fan, haha! Ne men det kommer bli kul.

Sitter o lyssnar på Korn nu, fan vad jag längtar till 4feb!! Can't wait!

<3

en fredag utan Idol är ingen fredag ..

Ja då hamnade vi hos mig den här fredagen också eftersom mina kära föräldrar drog ner till landet i helgen igen! Nattis, Carro o Emma kom förbi o kollade Idol! Knollan (Nattis) har nog bäddat ner sig i sängen redo för knoppning vid det här laget, hon pallade inte ta sig hemåt. Ska väl också krypa ner i min säng snart, så sjukt trött. Ska sova aslänge imorrn, för jag jobbar inte!!

Hörs, natti <3

snacka om dålig morgon ..

Först väcks man av mobilen, vilket man ioförsig gör varje dag, men idag var det extra jobbigt att gå upp, kändes som jag hade kunnat sova minst 8timmar till. Jag vill påpeka att mobilen ringde 06.00, öppnade på jobbet idag o då ska man vara där 07.45 o eftersom jag jobbar i Nacka så tar det ju sin lilla tid när man inte har körkort, fan. Jag kämpade mig iaf upp ur sängen o in i badrummet för tandborstning o sånt .. drar på mig lite kläder, upptäcker att det inte alls finns något som lockar i min garderob, känner att jag måste åka in till stan o shoppa, men vänta, det har jag ju inte tid med, jobbar ju hela tiden. När jag äntligen har tagit mig till busshållsplatsen så kommer inte min jävla buss, åker 815 direkt till gullmars. 815c kommer (som skiter i Gullmars men ändå åker in till stan), men "skylten" där det står vilken buss det är är halvt trasig så det står bara "815", jag kliver glatt på men upptäcker ganska snart att det är fel, ska gå av, men inte fan öpnnas dörrarna, ropar på chaffisen, tror ni han hör? Nej, är tvungen o kuta fram till framdörren o gå av där .. Jaja tänkte jag, 815 kommer väl snart, nope så fel jag hade, fick ta 875an. Eftersom den tar längre tid missar jag tunnelbanan i Gullmars o bussen i slussen... meen till råga på allt så är det stopp i tunnelbanetrafiken (WOHO!) för nått nöt typ har hoppat framför tåget eller nått på centralen.

Tillslut kommer jag iaf till jobbet, bara en kvart försenad och trots denna pissmorgon (håll med mig!) så har jag vart på bra humör idag! Vilket är väldigt sällsynt dom dagar som jag jobbar.

Vill lägga in några rader om mina underbara kunder på jobbet också, imorse var det fan outhärdligt asså, jag tror det kom in 6st på rad o alla luktar alltid skit. Monica är Ektorps alkis/uteliggare o hon hade pantat en burk (50öre), hon luktar urin o bara allmänt äckligt, sen kommer en kille som alltid köper ett paket Sia 1liters glass, han luktar svett som fan, han kan inte ha duschat på ett år, sen kommer en gubbe som också måste vara nån slags uteliggare, han pantar alltid bara, köper inte nått, han luktar gamla ölburkar, pant, som det luktar inne i ett pantrum typ, riktigt jävla nasty. Sen kom det några andra typer också som bara luktar allmänt illa, HUR STÅR JAG UT ?

Keep on rocking, puss på er

oops

Känner mig lite dålig nu, blev ingen bloggning igår .. men jag stängde på jobbet o då får man faktiskt strunta i bloggen! Kommer hem runt 22.00 o då är det bara att veva i sig lite smått med mat o sen gosa med kudden.

vad har man gjort idag, jobbat, öhm som vanligt? Öppnade imorse o skulle ha slutat 17.00 men Jessica mådde dåligt o gick hem så fick jobba över till 18.30, jobbigt. Som följd av detta kom jag försent till min kära systers (en av tre) födelsedagsfika.. hon blev glad för presenten iaf! Tur det!

Fan asså det är en vecka kvar tills jag ska till Vivi o fixa naglarna, usch hemska tanke, fy fan vad dom kommer se ut! Ser redan halvt sletna ut, tack vare mitt underbara jobb där man inte alls jobbar asmkt med händerna! Känn ironin. Ni ska fan se dom förresten, händerna, massa sår o kartongcuts, mitt nya ord för papercuts eftersom det är kartonger jag skär mig på, fyndigt.

Syrran berättade idag att dom hade tagit en snattare på jobbet i söndags, by the way, för er som inte vet jobbar jag i en matbutik, han hade snott en såndär daimtårta, Almondy eller vad dom heter. Andreas lackade satan o placerade killen, som var 18 år (pinsamt?) på lagret o där fick han sitta i drygt 2timmar eftersom polisen var upptagen med nått värdetransportsrån.. haha lilla han, hade hade tydligen suttit helt tyst o stilla o bara tittat ner i golvet. Varför missar jag allt action på jobbet för ?

Yes yes, nu är det time för mig o gå o sova! Gick upp way to early för att vara jag imorse o det känns. Ser fram emot en spännande och upplyftande dag på jobbet imorgon! INTE ! Kram på er

Ångestsöndag igen då

Jaa, vad har vi åstadkommit idag då ? Inte speciellt mycket om du frågar mig .. ännu en bakis/ångestsöndag .. varför finns söndagar o måndag egentligen ? Ingen gillar ju en måndag eller hur ? Tillbaka till jobbet igen efter helgen o många dagar kvar till nästa .. o nu på sistonde när man jobbar o så, så får jag har jag börjat få ångest på söndagar, därav hatet mot denna veckodag. Ångest för att man ska upp o jobba dagen efter, det tar liksom aldrig slut ? Har fortfarande inte insett att jag har tagit studenten o aldrig mer kommer gå i skolan (om jag inte får för mig o plugga något senare) .. det känns som att mitt jobbande bara är ett sommarjobb o att det kommer ta slut snart, fast det är höst o jag vet att skolorna har börjat igen, haha. Vet inte riktigt när man kommer inse detta ?

Men nog om tråkigheter .. får räcka nu. Helgen, mycket trevlig tycker jag ! Mamma o pappa har vart på landet i helgen så i fredags kom mina kära vänner Nathalie, Emma, Carro o Martina förbi o hade myskväll .. kollade på idol gjorde vi också.. o en hel del flams o trams hann vi med också ! haha Carro you are sick :P Men när dom hade gått hem var det hopp i säng.. gick upp 05.20 igår morse nämligen, började jobba kl. 07.00, WOHO ! Asså det var kolsvart ute när jag gick till bussen, kändes lite skevt.. men jag klarade av jobbandet o 14.00 begav jag mig hemåt.. på tal om jobbet så har vi ju en del riktigt störda kunder asså, men det kan vi ta en annan dag! Väl hemma var det direkt in i duschen, göra sina ben härligt lena m.m. haha Fick nästan en chock när jag var färdigsminkad, det är nämligen ett mirakel om jag är sminkad på jobbet så jag var inte riktigt van vid o se mig sminkad. Sen tog jag mig till Emma på mina höga klackar o dit kom ääven Nattis, tycker vi hade riktigt kul ! Drack vodka, vilket jag inte har gjort på ett tag så man blev ju riktigt rolig där ett tag!

Och idag har man ju som sagt inte uträttat speciellt mycket, Nattis kom o sov här inatt efter tappra försök till o få tag på sin loverboy utan lycka. Så imorse när vi vaknade bestämde vi oss för o hyra film, drog till centrum, hälsade på Emma på Gallerix en snabbis också, tog lite lunch på Mästargrillen, oh lord, så gott! Sen har vi spenderat dagen nerbäddade under filtar i min underbara soffa o bara glott på film, 3st o alla var outhärdligt dåliga.. förutom Click! då .. men det var inte direkt en komedi som det utlovades .. den var bra men fan ingen komedi, både jag o Nattis bölade minst 2ggr under filmen ! Pengarna tillbaka tack ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0