det är okej..

..ni får slå lite på mig. Jag har varit asdålig på att blogga den senaste veckan. Jag kan ärligt skylla på att min älskade bäby är den som sitter vid datorn heeela tiden. Nu när han är hemma och pluggar har jag inte fått mycket tid vid datorn inte. I början läste han mest i sin "lilla" bok på 900sidor men nu har han börja öva på provet på datorn .. och där emellan slinker det in en Dotamatch eller två (spelet som Basshunter sjunger om). Så jag får inte mycket tid här vid datorn till varken bloggande eller arbetssökande.

På tal om arbetssökandet... var ju på intervju på Glitter i fredags, dom hörde av sig igår och självklart hade jobbet gått till någon annan men "jag tyckte att du var väldigt intressant och jag sparar din ansökan". Så låter det varje gång. Blir så trött. Och så är det bara en massa deltidsjobb jag får komma på intervju för, det finns typ inga heltidsjobb. Var på O´learys i Haninge centrum i tisdags också, det måste förresten ha varit den mest lama intervjun jag någonsin varit med om (det är iofs inte många, men ändå), jag skulle vara där 16.00, jag gick in 15.52 för man vill ju inte komma i sista sekunden, jag tittade på klockan när jag gick därifrån.. 15.59. Jag var klar innan jag ens skulle vart där, 7minuter tog det. Hon ba "ja, du kan väl berätta lite om dig själv.." och efter att jag hade gjort det .. "bra, jag vill gärna att du kommer och provjobbar, blir fredag bra?" .. "öhm visst" sa jag. Och här hade jag gått och varit nervös? För 7minuter. Men men, vi får väl se hur det går imorgon.. ska jobba 10-15, som är den tiden jag kommer jobba mån-fre om jag får jobbet. Iofs skönt men det blir ju inte mycket pengar asså.

Hmm dags att äta lite snart kanske.. jag har såå tråkigt här hemma. Älsklingen är inne i stan på bio med en killkompis och det är jättetomt här hemma utan honom. Fast det är ju bra att vara ifrån varandra lite också eftersom vi annars är med varandra 24/7, iaf dom senaste två veckorna när han har varit hemma. Vill inte ens föreställa mig hur jävla tråkigt jag kommer ha när han, nästa vecka, börjar jobba igen. Vad ska jag ta mig till medan han är på jobbet? Dö i min ensamhet?

<3

Sorry..

Det har varit bloggtorka här i två dagar.. har inte haft tid helt enkelt. Men nu så! Ska tvätta idag kl 12.00. Vaknade 11.13 och tänkte "jaha, ingen direkt idé att somna om, jag väcker alex istället". Men smart som man är glömde man ju att ställa om klockan igår innan man gick och la sig, så vi kom på efter ett tag att klockan var 10.30 isätllet för 11.30. Smart. Så kom jag på den brilianta idén, då hinner vi ju gå upp och äta lite mysfrukost innan vi ska tvätta! Jag la fram idén till älskling, men han ville sova en stund till. Så nu sitter jag här med ett ashungrigt lejon i magen och väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan väcka honom igen!

Annars då.. astråkigt väder idag. Hösten är så jobbig, när det är sånna här dagar suger hösten, då förstår man varför 'alla' hatar hösten. Men när det är fina höstdagar kan det ju nästan inte bli mysigare? Då gillar jag hösten.

15min kvar till väckning.. jag är så hungrig! <3

Vad håller dom på med?

Det är nu officiellt, Com hem suger snopp! Ända sedan i måndags då både internet och tv låg nere hela dagen har det varit småkrångel till och från varje dag. Vad håller dom på med undrar jag? Kan ju vara bra att vara bra på det man gör!?

Idag har jag i alla fall varit jätteduktig! Jag har storstädat hela lägenheten, skrubbat badrummet och toaletten, dammsugit och dammat av hyllor och så. Jag och älskling tog oss ner till centrum också, och handlade till imorgonkväll. Ni vet väl vad centrum betyder, ESPRESSO HOUSE! Och Espresso house = Chailatte till Frida. Gott!

Nu är det dags för Top Model.. sen ska jag laga mat! <3


Det närmar sig..

Snart fredag och inflyttningsfest! Lite sent kanske, vi har bott här i två månader snart men vi ville få färdigt allt innan det var dags för fest! Ska bli kul att samla ihop alla och bara köra på, hoppas inget går sönder bara. Vore ju lite jobbigt, haha.
Har precis ätit nachotallrik med baby, stek lite köttfärs (+tacokrydda), "strö" ut nachochips på en plåt, ha på tacosås, sedan köttfärsen och ost, in i ugnen en stund tills osten är smält, KLART! Och jättegott! Gräddfil till är ett måste :) så nu kan man säga att jag är proppis! Var och hyrde Sex and the city tidigare ikväll, var ju aldrig och såg den på bio så nu är det dags, det är en såndär film som man bara ska ha sett. Så när jag har kluddrat färdigt här ska jag titta på den.

Imorgon kväll ska jag och älskling på "förhandsvisning" av ett nytt klädmärke hos MQ, fick ett brev hemskickat om det och vi tänkte "varför inte?". Om man hinner, innan dom tar slut, får man en liten goodiebag om man handlar! WOHO!

Nej, nu är det dags för filmen, såg precis att den fan är 2h 19min! Dags att börja, annars blir det lite för sent! <3

Jag har blivit beroende!

CHAILATTE! Ge mig! Å ena sidan tycker jag allt detta tjafs om dessa chailattar är så jävla fånig.. hur en kaffe/tedryck kan bli "inne" och alla dricker den när dom är och fikar. Men å andra sidan så är den ju djävulsk GOD! Jag måste typ ha en om dagen för att överleva, det jobbiga är ju att man måste ta sig ner till centrum för att få en. Och det är ju inte alltid man lyckas få sällskap. Vet att man kan göra hemma, men hur? Vissa caféer använder Chaisyrup, andra te och Espresso House (som har den godaste) använder något pulver? HJÄLP?

Rubrik:

Jag är exremt ljuskänslig när det gäller sovrummet, extremt. Jag vill ha det kolsvart, annars kan jag inte somna om när jag vaknar på morgonen och det är ljust i rummet. Hemma hos mamma och pappa hade jag mörkläggande rullgardiner och ÄNTLIGEN har vi fått upp en i vårat sovrum här i lägenheten, efter två månader! Jag har vaknat/gått upp typ åtta varje dag för att jag inte kan somna om. Vet ni hur länge jag sov idag, med rullgardinen nere, till kl. 11! Lite skillnad, och guud så skönt. Inte konstigt att jag har varit så trött på kvällarna hela tiden, jag har ju inte fått sova ordentligt. Underbart!

Har precis ätit en väldans god frukost med min darling också, stekt ägg på rostat bröd, lite "Fridayoghurt" (Valios laktosfria yoghurt med smak av hallon och persika, lätt godaste yoghurten som någonsin gjorts!) och en kopp te. MUMMA!

Skickade ett sms till min syster Anna igår och skrev att om hon behöver extra i butiken vid jul kunde hon ju slänga iväg en tanke åt mitt arbetslösa håll, hon svarade att "ja det behövs nog faktiskt" :). Så nu ska jag jobba några, eller ganska många dagar både i butiken på Hornsgatan och den i BirgerJarlspassagen. Det kommer se bra ut på cv:t sen, Efva Attling. Och när jag kom ut ur duschen imorse sa Alex att det hade ringt på min mobil, kollade upp numret på Eniro innan jag ringde tillbaka, resultatet blev typ Sven-Bertils Bijuterier Tyresö. Hmm? Men jag tänkte att det kanske kunde vara jobbrelaterat så jag ringde upp, och visst var det så. Det var från Glitter i Tyresö centrum, ska på intervju nu på fredag! Känns bra!

Nu ska jag gå och kramas lite med älskling! Later! <3


Ett litet tips..

Idag när jag var och handlade hittade jag en liten finurlig sak.. tonfisk med färdig sås i konservburken. Bara att veva ner i nykoktpasta. Gott var det också! Kan ju vara något när man inte riktigt har tid.

Sorry men det var allt för nu .. bloggtorka. <3

Com Hem, kom bort?

Vi har nog aldrig känt oss mer strandsatta, jag o alex, än igår. Vid två typ, slocknade både tvn och datorn.. bara sådär. Vi tänkte att det kommer väl tillbaka snart för vårt bredband brukar krångla ibland. Och timmarna gick men inte fan kom det tillbaka.. paniken börjar infinna sig, jag hade ju värsta tvkvällen planerad.

20.00 - 21.00 Färjan
21.00 - 22.00 CSI
22.00 - 23.00 Prisonbreak (fucking säsongsstart och jag MISSAR det)

så var det med det.. nu har jag iofs precis laddat ner avsnittet istället men va fan. Jag hade planer! Så man kan säga att vi inte hade ett piss att göra igår .. visst Alex kunde plugga lite och så (han är hemma tre veckor från jobbet som systemtekniker för att plugga till ett certifikat) men jag hade verkligen inget att göra. Fast det var bra på ett sätt också, för jag vet hur kvällen hade sett ut om allt hade fungerat, Alex spelandes vid datorn i timmar och jag tittandes på tv, trist och inte så mkt närhet där inte. Nu gick vi och hyrde två filmer, köpte lite godis och myste ihop oss i soffan. Närhet? Ja!

Hur ser dagen ut då.. ska snart åka till arbetsförmedlingen (som suger?) och ha ett möte med en handledare och typ göra en plan.. suck. Sedan bär det av till centrum för lite handling på Ica och lätt en Chailatte på Espresso House! Sen ska jag tvätta kl.12-15, WOHO! Och där emellan varven försöka gå och slänga lite skräp, sånt som ska sorteras (yes, jag är en liten miljökämpe jag). Idag är älskling ute på ett litet jobb han var tvungen att ta, han ska hjälpa Melker Andersson sätta upp ett trådlöst nätverk hemma hos honom, men när han kommer hem blir det titta på Prisonbreak med en kopp te kanske!

Måste börja schnygga till mig nu!


Dags att damma av min blogg...

Ja jävlar, tro det eller ej men nu är det fan dags att ta tag i bloggandet igen. Jag har tänkt många gånger att jag ska ta tag i det igen men eftersom jag har en datorspelsberoende pojkvän får jag inte mycket tid vid datorn. Men nu ligger han i soffan och tar en liten powernap så då passar jag på minsann! Ah det har ju hänt en hel del sedan mitt senaste inlägg.. shit vad dålig jag känner mig, varför slutade jag blogga för? Antagligen för att jag träffade Alexander, fast det ska man ju inte klaga på. Skulle nog vilja påstå att han är det bästa som hänt mig! Vi har varit tillsammans i åtta månader på fredag, samma dag som vi ska ha vår inflyttningsfest. Vi flyttade in i en tvåa i Granängsringen 1 september och har precis fått klart allt så då är det dags för fest :) och Granängsringen är faktiskt inte så illa som man kan tro.. alla som bor här i Tyresö vet ju att det händer ganska mycket dåligt här.. fast det har jag inte märkt av än så länge iaf!
Jag vet inte ens var jag ska börja med allt som hänt.. så jag tror jag skiter i det. Hur ska man kunna sammanfatta åtta-nio månader i ett litet blogginlägg liksom?

Abetslös har jag blivit iaf.. en månad har det gått nu tror jag. Fan vad jag hatade mitt jobb, mådde riktigt dåligt där. Kändes jättedumt att säga upp sig fast man inte hade något nytt att gå till men jag klarade verkligen inte av det längre. Och som mamma sa, "huvudsaken är att du mår bra". Det stämmer ju faktiskt, visst det är ju inte så bra att vara arbetslös men huvudsaken är ju faktiskt att jag mår bra. Och det gör jag ju nu, slipper ha den där oron över jobbet hängandes över mig hela tiden. Fast nu har man ju en annan liten oro i bakhuvudet.. "tänk om jag inte hittar något nytt jobb och blir hemma flera månader och blir värsta socialbidragsfallet eller nått". Men sånt får man skjuta åt sidan.

Nu ska jag ta och väcka Alex, sa att han skulle få en halvtimme sen skulle jag väcka honom. Sen ska jag baka, chocolate chip cookies, jävlar vad goda dom är! Tänk er Marylandkakor typ.

Jag hoppas på en senare uppdate! Puss!

RSS 2.0