Ingen kan vara mer trött än jag..

Som sagt.. upp kl07 imorse pga hundarna i sängen.. vid halv tolv åkte jag och baby in till stan för en mysdag tillsammans, Emma och Freja fick följa med. Stackars Freja det lilla asplövet.. hon skakade som aldrig förr när vi åkte buss och tunnelbana.. det var någonting nytt för henne. Vi började iaf med lunch i kungsan, riktigt skönt! Sen gick vi till slottet och kollade lite, bl.a. på de dom står högvakten. Kul man kan ha? Alex gjorde också det när han gjorde lumpen, hade hade visst en av de viktigaste positionerna och den som ger order när man ska byta plats. Vad stolt jag är över min lilla snutt.

Vi vandrade vidare genom gamla stan, köpte oss en belgisk våffla med glass och sylt och satte oss i solen nere vid kajen mellan Slussen/Gamla stan. Mys! Helt plötsligt blev Alex jättetörstig och ville ha öl så vi satte oss på Engelen och tog en varsin dricka, blev Mandarin/chili för mig.. (på en måndag.. oops) sen blev vi himla sugna på nått mer att stoppa i munnen så vi delade på en nachotallrik och hundarna fick en efterlängtad skål med vatten!

Kom hem från skogen för en stund sen bara.. blåbär och kantareller blev det! See for your selfs!



En blåbärspaj lär det nog bli! MUMMA!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med my love och kolla på Family guy, kan det vara tidernas skönaste serie?
<3

Good morning

Ja det blev en tidig morgon idag.. jag var ju och hämtade brorsans hundar igår och ska lämna dom idag igen. Dom är så goa men att sova med dom i sängen är inte helt lätt. Men låt dom inte vara i sängen då tänker ni? Lilla Freja har dom inte haft så länge och hon är lite skraj av sig så henne måste man ha uppe i sängen om man inte vill ha henne krafsandes på sängkanten hela natten. Och får Freja vara i sängen känns det elakt att förvisa Emma till golvet.. så det fick bli sängen för båda två.

Till råga på allt löper Emma just nu.. jag ville inte ha några fläckar i sängen så hon fick låna ett par svarta hotpants av mig men dom hade tydligen glidit på sniskan så riktigt fina fläckar hade vi på lakanet o täcket när vi vaknade. Typiskt! Jag som tvättade lakanen igår!! Gick iaf förbi tvättstugan när jag var ute på morgonprommis med dom och grovtvättstugan var ledig så jag bokade den på en gång, gick upp och hämtade lakanen och slängde in dom. Vilket påminner mig om att jag ju snart måste ner igen och torka dom.

Idag ska nog jag och älskling åka in till stan med hundarna och äta lite lunch o mysa! Sen ska jag ju hem till mamma och pappa, äta lite middag och sedan gå ut i skogen.

Nu är det dags för frulle!

<3

God morgon bloggen!

Eller jag har iofs varit uppe ett tag.. men ändå! Vaknade vid tio efter att ha sovit jäävligt gott, satte mig vid datorn och läste lite bloggar o så. Nu sitter jag och äter lite frukost och samlar krafter inför dagen.. det är städning och tvättning på schemat idag vilket suger asmycket för det är jättefint väder ute så helst skulle man ju vilja ligga i bikinin och sola sig brun men jag måste verkligen tvätta.. det var två veckor sedan sist + att jag idag måste tvätta och byta lakan i våran säng.

Är iaf ledig imorgon med, eftersom jag jobbade igår, så är det fint väder imorgon med tar jag bikinin med hem till mamma o pappa (världens bästa solställe på baksidan) och lägger mig där. Ska ändå hem till dom senare imorgon för att gå ut i skogen o plocka blåbär o kantareller (ja jag är en skogsnörd, älskar skogen!) så kan lika gärna vara där hela dagen.

Kanske att jag ska ta en liten kvällspromenad till bror min sen och hämta hans hundar, känner för att gosa lite med dom! jaja nu börjar det dra ihop sig, måste sätta igång med städningen. Suck.


Min frulle, hallon/blåbärsfil med banan o fullkornsflingor + asgott bröd med ost o gurka. Kalkonen hade blivit dålig...hmm.


Här är Emmapemma (svartvit) och lilla busfröet Freja. Världens knäppaste hundar.. ibland undrar man var fan brorsan hittar sina hundar.. hundpsyket?

Tänkte bara visa nyaste tillskottet till vardagsrummet, snygg va?


<3

RSS 2.0