jag är sämst ..

fan jag är så dålig på att blogga .. jag hinner aldrig, jobbar är det enda jag gör känns det som .. kan ju inte vara kul för er som läser (om det nu är nån som gör det, haha) o alltid titta in till en icke uppdaterad blogg. En sann bloggare ska ju fan dra iväg några inlägg om dagen .. jag kör på tre i veckan typ. Jaja det funkar väl det med.

Riktigt trevligt var det igår iaf, jag, Nattis, Emma, Emelie, Jessica o Emelie var här innan o krökade lite, vi hade till och med lyxat till det med brieost, kex, baguette o vindruvor (yääh), sen drog vi till tyresöhaket Tjili och nån Kalle Baah uppträdde, massor med folk var det! Riktigt kul. Vi mötte upp Markus o Micke på vägen också! På hemvägen tappade Nattis sin mobil i en vattenpöl, duktigt, vilket hon märkte först då vi hade knallat en bit, jahapps bara att vända o mycket riktigt där ligger "Bill" i vattnet o plaskar .. "Neeej Bill är borta". Haha.
Kvällen bjöd också på en minst sagt obekväm situation utanför dörren hos mig .. hmm. Det är utrett nu iaf.

Imorrn är det jobbe igen .. vill inte! Someone please save me?

<3

Bästa helgen ever !?

Fy fan vad sjukt jävla kul vi har haft i helgen! Jag, Nattis, Emma, Ellen, Emelie, Tine o Petronella tog vårt pick o pack o drog på Magalufkryssningen .. återträffsgrej. Har vi varit i Magaluf ? Nej, so what ? haha Vi var ju inte dom enda heller .. Det har hänt så mkt sjuka grejer så jag inte ens vet var jag ska börja någonstans, så jag pallar fan inte ens försöka. DET VAR IAF GRYMT !!

Vi kan ju köra en liten sammanfattning iaf ..
Kryssningens vurpa - den stod jag för .. halkade i nått gegg utanför hytten, nockar mig själv i ansiktet med knät så jag börjar blöda näsblod och kör in foten i väggen vilket resulterar i en sargad tå .. AJ.
Kryssningens pizza (inte den sorten man äter) - den stod Ellen för, bra jobbat!
Kryssningens dimma, tyngsta fyllan - jag vill nog påstå att Nattis tog hem det priset för gårdagens fylla .. dock var vi alla jävligt på örat men hon var snäppet vassare igår.
Kryssningens låt - SPIDERPIG ! Såå fet.
Kryssningens flesta strul - Grattis Emelie !

Jag bangar inte på en till reunion, det här är lätt det bästa jag gjort i hela mitt liv! Helt klart.

Over and out.


Imorrn är det fullt ös medvetslööööös!!

Fy fan vad skönt det ska bli o komma iväg på den här fucking asnice'a kryssningen asså!!! Det enda som tar emot med morgondagen är att jag är tvungen o komma till jobbet 07.00 ist för 07.45 bara för jag ska gå tidigare, så vi hinner klart med allt innan jag drar .. FUCK !! Partypooper jag kommer vara på kvällen. Aja får kröka tills jag däckar av utmattning ! Alltid något, försöka duger.

- väskan är packad
- passet är med
- partyhumöret är på topp
- mina bryyydar är med ...

Kan inte bli myket bättre ! Snart är det du o jag som springer barfota på heltäckningsmattorna Nattis! haha det ser hon fram emot, det vet jag.

Fan vad dåligt humör jag var på imorse btw .. fy fan. var fett otrevlig mot kunderna. O sen kommer det en jävla fitta till kund (hon är alltid jävligt dryg) o så råkade hon få två plastpåsar med sig ist för en .. tror ni hon orkar lägga tillbaka den som blev över !? NEEJ, hon lämnar den på rullbandet, så JAG som sitter ner bakom kassan, får resa mig upp, gå runt hela skiten o stoppa tillbaka den jävla plastpåsen .. ORKA ? hur jobbigt är det liksom för henne som redan står upp på benen.. dessutom var det ju hon som tog en för mycket, inte jag!! Lackade satan.

konstigt det där ..

snö. Imorse öppnade jag på jobbet o när jag klev utanför dörren i mörkret verkligen öste det ner snö. Jag gillar snö. Så jävla fult på vintern annars.. allt är kalt och fult.  Så det blev en liten humörhöjare där på morgonkvisten! Lite senare när jag hade placerat mig själv i busskuren blev snöflingorna helt plötsligt GIGANTISKA ! Så ballt. Dom lär ju lätt ha varit 5cm i diameter.

Annars en hyfsad dag på jobbet .. som vanligt liksom. Nu har jag iaf fått arslet ur vagnen o skrivit ett cv OCH till och med skickat in en ansökan som butiksbiträde i en Glitterbutik i Farsta Centrum (way to go frida, klapp på axeln) .. för jag står snart inte ut med mitt jobb längre! Det är piss! Iaf så kom Martina förbi idag, jag har kanske fixat extrajobb åt henne i detta helveteshål ^^ välkommen! Så imorrn kommer hon o provjobbar tillsammans med mig, faaaaaaaaaan vad nice o ha med någon bra kompis på jobbet !

åh shit nu är det bara .. öhm .. onsdag, torsdag kvar, sen på fredag är det so long suckers för då drar jag o några av bryydarna på kryssning över helgen! Fiii fan vad nice!

Sen så vet mina kära vänner läget med kärleken för min del just nu .. o nu skiter jag i't ... pallar inte.. vill han nått kan han ju kontakta mig men tänker fan inte hålla på o smsa o sånt .. bara waste of time !


!!!

jag är så trött på allt jävla skit som har med kärlek att göra .. VARFÖR SKA DET VARA SÅ ÄCKLIGT JOBBIGT FÖR ??

tråååkigt ..

och här kommer ytterligare en väldigt intressant lista som jag har snott av Kristina .. mihi.. inte hela dock.

01. vad heter du? Frida Maria Petersson
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Melissa
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Dom valde mellan Frida o Sofia
04. vilket stjärntecken är du? Vädur
05. vilken årgång är du? 1988
06. vart bor du? Tyresö
07. bott utomlands? Nej, inte än iaf!
08. flyttat antal gånger? Zero
09. vart skulle du vilja bo? I min alldeles egna lägenhet!
10. vilken skolklass? Jag slutade gymnasiet för typ ett halvår sedan..
11. vad vill du bli när du blir äldre? No idea!

UTSEENDE
01. hur lång är du? 1.77 m
02. hur mycket väger du? 58-59
03. hårfärg och frisyr?  Brunt, långt och uppklippt 
04. ögonfärg? Grönbruna
05. mest nöjd med? Min mage (när den inte är uppsvälld, haha) och mina ögon
06. minst nöjd med? Mina tunna armar
07. skostorlek? 39
08. glasögon? Nopp
09. har du några piercingar/tatueringar? Tre tatueringar, piercing i tungan o naveln o sex st i öronen


vilken modelldag ..

ah för ett tag sen så såg jag en reklambanner på PA .. (för ickenördar, playahead.com) om en modelltävling som Elite Models arangerade .. va fan tänkte jag, jag testar... jag har ju haft tur med tävlingar förut, vann bl.a. en "date" (om man nu kan kalla 15min för det) med IdolJohan förra året.. så jag skickade in en ansökan o i helgen hade jag fått svar på den, jag hade gått vidare till "the next step" o dom ville att jag skulle komma på casting idag .. "fan vad kul" tänkte jag o kände mig riktigt på G o ganska special .. dom ville att jag skulle komma liksom, fast jag vet ju att det där mailet var ett massutskick typ men iaf ..
Jag lockade med min kära vän Nattis som sällskap .. och lyckan och känslan av att vara speciell försvann ganska fort när vi kom till agenturen .. jag är smal, i know that .. men det fanns dom som var ännu smalare, hade pinnar till ben .. då kände man bara "jahapp, där var man borta" .. vet att det inte bara handlar om att vara smal utan att även ha "DET" ... men känslan slog mig iaf.

Jag fick fylla i ett formulär med mitt tävlingsnummer på .. dom tog mina mått .. mätte mig, 1.77m över havet, det är jag det ... sen tog dom en digitalbild o så fick man knalla upp till ett rum där det satt typ som en jury som ögnade dig upp och ner och sa sen "tack så mycket Frida". That's it. Man blir kontaktad om man har gått vidare.. I'll keep you posted.

Sen skulle som sagt Jihm o John gå en visning i Gallerian så "why not" tänkte vi o knallade dit .. riktigt duktiga är dom! Men känslan jag hade fått hos Elite blev inte direkt bättre av att se alla dessa tiny tjejer strutta runt på sina långa ben o bara se allmänt bra ut där on the runway .. JAG VILL OCKSÅ !!

Vi får väl se om dom hör av sig.. känslan säger tveksamt .. men jag har ju haft tur förut! <3

   

fredagens outfit btw..


måndag igen ...

fast snart är den iaf över ! Yes. Fan har inte skrivit på ett tag, har haft så mkt för mig i helgen så har inte riktigt haft tid.. det var fan riktigt kul i helgen måste jag säga. I fredags vankades det Halloweenpartaj på Tjili här i tyresö o eftersom jag var ensam hemma var vi hemma hos mig först.. Det var riktigt kul faktiskt, trodde absolut inte att det skulle vara så mkt folk på Tjili som det var ! Positiv överraskning där .. sen åkte jag hem, o så kom Jihm förbi, eller förbi o förbi han sov över, myspys! Stackarn såg ut som en blöt liten kissemiss när han kom .. o blöt om fötterna var han också .. han hade gått från Krusboda i snöandet.

Lördagen var planerad med ännu ett halloweenfirande, fast hos Carros syrra. Meeen så ringer Carro på morgonkvisten o säger att syrran är sjyyyk.. o övertalar mig att vi ska vara hemma hos mig ist.. ingen fest men bara sitta o ta det lugnt o kröka .. haha.. går det o kombinera dom två sakerna ? Iaf så kom Carro o John, Björn o Markus .. så sköna people asså. Nattis var såklart också med ^^. O Emma o Emelie en stund i alla fall sen drog dom till Flexfesten på Tjili. Lite senare kom Jihm, Tim o Markus o det blev riktigt trevlig faktiskt! Den "Markusen" som kom med John hade nån sjuk sida på internet på lager där det fanns helt sjuka ordvitsar, fy fan vad vi garvade. Men ibland tog det ett jävla bra tag innan poletten trillade ner på dom flesta av oss.
Vad sägs om:

- Discodulla, tjej som har dansat så mycket att svetten har kristalliserats i pubeshåret
- Överraskningssex, annat ord för våldtäkt .. Surprise here I come!

Sedan blev det kollektiv övernattning (inklusive fyllekäk), med Carro o John i mammas o pappas säng, Nattis i the gestroom o undertecknad o Jihm i min .. o var tror ni att vi drog dagen efter om inte till Hörnet? Satt jäfligt bra med en pizza o cola. Wunderbar.

<3

intressant ?

Jag tänkte härma min nördiga (men ack så goa vän knolli :)) ... kram på dig, det är väl ungefär all kärlek vi får just nu .. haha

Tio saker om mig
1. Är du singel? ja
2. Är du lycklig? öhm... mitt emellan?
3. Är du uttråkad? skojja inte!
4. Är du ledsen? inte just nu iaf
5. Är du italienare? Nej, helsvensk så vitt jag vet 
6. Är du gravid? Börjar undra? Nerå..
7. Är du full? Imorrnkväll är jag!
8. Är du en cooling? Tycker jag nog
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Yesbananas


Åtta saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Kanske
2. Har du nånsin blivit sårad? Sårad är mitt mellannamn ^^
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Mkt möjligt
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Hmm, ne har jag fan inte ? 
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska jag veta?
7. Är du kär? Nej men man kan ju bli
8. Vill du gifta dig i framtiden? Klart

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hund, hund och hund igen
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner!
5. TV eller Internet? Internet, nörd eller vad ?
6. Coca-cola eller Pepsi? Inget av de
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll !
8. Pengar eller lycka? Lycka, alla gånger
9. Dag eller natt? Natt, om man har någon att sova med
10. MSN eller mobil? Mobil tack 


Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? ja säkert
4. Hoppat Bungee Jump? Nej usch
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, jag har nog det
6. Ätit en hel tårta? Nej fy vad mätt man skulle bli
7. Gjort bort dig offentligt? Haha har jag säkert
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Javisst
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har aldrig haft, bara fiskar, räknas knappt
10. Velat försvinna? Öhm ja

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Knolli
2. Telefonsamtalet du fick? Nickan
3. Personen du var med? PersonerNA, min family
4. Roligaste grejen som hänt? J-S-Y-S (John Silver Yellow Snubben)
5. Personen du sms:ade? Jim Smith
6. Du kysste? Micke
7. Du skrev till på myspace? ??
8. Du kommenterade? ??
9. Du tillbringade natten med? Mig, i min ensamhet, haha 
10. Du kramade? Mamma

repris ?

tror ni inte att "John-Silver-Yellow-snubben" kommer in idag också, eller egentligen, skulle bli förvånad den dagen han INTE gjorde det. Men iaf .. han är så skum, vissa dagar säger han inte ett skit o andra dagar (tydligen när har han missat o ta sin medicin) så snackar han på om dom mest sjuka sakerna .. idag var inget undantag. Idag pallade jag inte bara sitta där mumlandes o tycka att han var jobbig så jag spelade med, lekte lite med snubben ..
Psykot - Duu, kan du fånga solen o ta ner den hit (pekar på golvet) ..
- Ah men visst, såklart jag kan!
Psykot - VA? Kan du ? Hur gör du då?
- Jag använder mitt jättelasso såklart.
Psykot - Ahaaa, så du kan göra det asså?
- Javisst, vadå kan inte du det?
Psykot - Ne jag har ju inget lasso ... (går ledsen där ifrån) haha

Ja o imorrn skulle man vara ledig, tror ni att det blev så ? HAHA nej verkligen inte .. fan vad jag lackar på mitt jobb nu asså .. Jessica är "sjukskriven", har inte hört av sig sen hon klev ut genom dörrarna förra torsdagen (o hon ska egentligen börja jobba imor igen, hur blir det med det?) .. Elias skulle ersätta henne den här veckan, han jobbade i tisdags, sen blev han "akut sjuk".. men när Andreas (the boss) ringde igår o skulle höra om han kunde komma idag, ja då är han inte hemma säger hans mamma.. WHAT ? Och det är jag som får ta alla jävla smällar, asså jag ställer fan alltid upp o jobbar när allt skiter sig o va fan får man för det? inte ens ett tack tror jag att jag har fått höra .. Men jag sa iaf att jag bara tänker stanna till 13.00 imorrn för jag har fan planer .. o det får han fan nöja sig med. jag ska ju dra på mig min Sexy Nursedress o kröka tills jag inte vet vad jag heter ? Face facts ..

Aja ... time to hit the showers .. o noppa o färga ögonbrynen måste jag fan göra också ! So long suckers <3

RSS 2.0