Allt bara rusar förbi

Om två veckor är det julafton.. om tre veckor ett nytt år. Det kändes som igår jag blev tillsammans med Alex.. men det är snart 10 månader sedan. Det är sjukt. Snart sitter man väl här.. 30 bast, gift och har tre barn klängandes runt benen. Haha.

Läste precis Nattis blogg.. hon hade målat naglarna.. jag tittar på mina egna. Herregud. Fram med nagelfilen och lacket. Så har jag i alla fall något att göra tills det är dags att gå till bussen, ska jobba på Efva Attling idag. 12-16. Skönt! Sen ska jag träffa min bäby i stan, äta och gå på bio. Mys!

JAG VILL HA SNÖ! Någon som vet om det kommer något till jul ?

<3

Taaaack!

Jag mår bättre idag! Började må bättre redan igårkväll, det var nog mycket tack vare nässprayen mamma köpte åt mig. Så idag har jag varit och jobbat (på Olearys i haninge, fick jobbet där) och det gick ganska bra trots att jag inte är helt frisk än. Nu kan jag i alla fall andas och när jag hostar så lossnar det, skönt. Imorgon ska jag jobba hos syrran på Efva Atlling, skulle jobbat där igår också.. men eftersom jag var sjuk så gick det inte så bra. Har i alla fall hunnit jobba där en gång innan, förra lördagen. Det gick riktigt bra faktiskt! Det var sjukt mycket kunder och vi fick ha kölappar hela dagen. Tjejerna jag jobbade med, Ia och Sofia frågade när vi hade jobbat färdigt hur många gånger jag har jobbat innan.. så sa jag att det var min första riktiga jobbdag, att jag bara hade varit inne i butiken innan och kollat och lärt mig lite var allt finns. Dom ba "VA? Skojar du, du är ju skitduktig, det har ju gått jättebra!" ... hihi tänkte jag och sög åt mig allt det goda! Hoppas på att jag kanske får jobb där istället så småning om.. en aning bättre lön.

Vi får se! Nu ska jag och älskling äta middag.. pommes och tzatziki blir det. Det va var kylen och frysen hade att erbjuda. Vi orkade inte gå och handla idag.

<3

Snörvel..

I måndags förra veckan sa jag "fan det var riktigt länge sedan jag var ordentligt sjuk" (för att Daniella på jobbet hade gått sjuk flera dagar). På onsdagskvällen kände jag hur det började kittla i halsen när jag svalde... FUCK. Det är alltid så det börjar för mig. Och så även denna gång.. på torsdagsmorgonen var halsen igentäppt av slem och jag lät som en man. Men det blev inte så mkt mer än så, och lite heshet kan man ju leva med tänkte jag. TJI FICK JAG. I lördags, när det förövrigt var dags för den årliga julbakdagen hemma hos mamma med alla systrar (som jag hade längtat sjukt mkt till), ja då vaknar jag, snorig, täppt i näsan och känner mig helt sänkt i huvudet. Men jag pallrade mig till mamma kl. 10 på morgonen.. trots mindre energi än vanligt från min sida hann vi med en massa bakning till mysig julmusik. Sedan gick det bara utför, lördagskvällen slutade i ynkligt gråtade för att jag tyckte så synd om mig själv och igår mådde jag inte mycket bättre. Idag är jag hemma från jobbet och har sååååå tråkigt.

Jag verkligen hatar att vara förkyld .. i alla fall jag blir otroligt ynklig, huvudet känns som en stor boll, det kliar i näsan konstant och även den känns svullen som en boll. Jag hatar, hatar, hatar det. Nu har min underbart snälla mamma precis varit förbi med nässpray som hon var iväg och köpte på sin lunch (hon jobbar på en skola precis där jag bor) så snart kanske jag kan andas ordentligt i alla fall. Hoppas hoppas.

Får se om vi hörs senare eller om Alex ockuperar datorn! <3

Jag skäms..

över att jag är en sån himla dålig bloggare. Jag önskar att jag var som många av mina kompisar som skriver flera inlägg om dagen (mest Nattis tror jag? men dom andra är duktiga dom med). Så nu tänkte jag skriva lite innan det är dags att dra till jobbet men såg nu att klockan är dags att sätta på sig ytterkläderna och gå.

<3

RSS 2.0