Jahapp ..

.. så var julafton över även detta året. Så värdelöst. En dag, sen är det över. All denna uppståndelse o all förberedning - för en dag. Jesu födelse i all ära ^^ men jag förstår inte riktigt varför man ska blåsa upp allt så jävla mycket för. Nu när man har blivit äldre inser man ju vad julen egentligen handlar om, visst är det kul att få lite julklappar (vem gillar inte presenter?) men jag bara älskar att vara med min familj! Jag är så jävla lyckligt lottad som har fått just min familj, min mamma o pappa, mina tre systrar och min bror. Jag skulle inte byta dom för något i världen. Vi har så sjukt kul tillsammans o skrattar alltid ihop. Riktigt mysigt var det igår!

Senare på kvällen drog jag o tjejkompisarna till källarn, för nu har man ju även nått den åldern då det känns lite tråkigt o bara sitta hemma när syskonen har åkt hem till sitt (eftersom alla har en respektive, utom jag o niklas). Så källarn fick det bli. Men jag blev lite besviken faktiskt, fast visst var det kul, det var ju sjukt med folk o man träffade många som man inte träffat på länge länge. Men ändå så var det något som saknades .. antagligen ett par glas vin till. Fast jag tog fan dom där glasen o ändå lyckades jag inte komma upp i samma nivå som mina kompisar på promilleskalan .. det är så jävla tråkigt när man är den enda av alla som är bara pyttepyttelite mindre full än dom andra. Dom kastar sig hit och dit hejdlöst o trillar o snubblar. Jag nådde inte riktigt dit, inte för att det är ett mål, men där dom andra befinner sig där, och inte jag, då vill jag gärna dit. Så att jag också kan kasta mig runt hejdlöst i folks armar o inte bry mig om något. Vi får ta det på nyårsafton istället, haha.

Juste, skulle ju visa en liten bild på mina anchorpiercings sist, det gick inte så bra .. men här kommer det förhoppningsvis en bild ! Enjoy.

 

sådärja

då var det gjort .. var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara ! skönt. Nu sitter det iaf två st anchorpiercings på högerarmen !

have a look ..  eller inte .. funkade inte o ladda upp bilder, screw blogg.se .. får ta det next time!

spread some love !

woho ! Spänning

Imorrn ska jag dra in till east street o pierca mig ! En eller två anchorpiercings blir det ... we will se ! Beroende på om man kan ha dom överallt o så .. den sitter liksom under huden .. asballt !

Sladdar upp lite bilder ! Jag är rikigt exited asså .. älskar sånt här !

  


vad sägs ?

Så var årets pepparkaks"hus" gjort !

Som många vet, (eller inte), var det evigheter sen vi i vår familj gjorde ett vanligt simpelt pepparkakshus. Här slår vi  på stort förstår ni mina kära vänner.. jag vet inte varför vi började med det men helt plötsligt dög det helt enkelt inte längre med ett vanligt hus, nya projekt har vi hittat på varje år .. det har blivit en kyrka, en stor tomtesläde med tomte o renar o hela kittet, en 3d gran med familjen i pepparkaka framför, en krubba med allt som ingår, o förra året kämpade jag o mamma ihop ett mofo Turning Torso, you know det där vrida huset i Malmö .. beat that ! Redan förra året tröttnade min äldsta syrra på detta, och det har varit hon som har varit "arbetsledare" för det här innan typ .. så i år fick jag o mamma styra upp det här all by our selfs .. först så ba "äh va fan vi gör ett hus" .. "är du crazy crazy" tänkte jag .. det går ju bara inte. Vi kan inte bryta det här NU ! Jag kom på den brilianta idén, en Iglo ! And we made it .. tänkte sladda upp en bild så ni får se .. även på förra årets Turning Torso .. enjoy.

 <--- Turning Torso  <--- The Iglo

det ska ju på lite "snö" o grejor runt Iglon också så helt färdigt är det ju inte, men ändå !

What's going on ?

Imorse öpnnade jag på jobbet .. d.v.s min buss går gaaanska tidigt, 06.48 för att vara exakt .. imorse när jag satt där halvsovandes på mitt säte, rullandes på Nynäsvägen är det ganska många som också rullar där .. fast vi åker ju såklart i bussfilen så vi slipper kö! I alla fall så är det en VÄLLDANS massa "egen-företagare-vita-skåpbilar" som man rullar förbi .. det är måleri, snickeri, VVS, o ja där, plattsättare. Det hugger alltid till i hjärtat när jag ser en sån bil, vilket har hänt ungefär vid tre tillfällen när jag har åkt till jobbet .. mitt ex var plattsättre, varför kändes det sådär i hjärtat för? Ni vet sådär som det hugger/hoppar till i hjärtat när man ser någon man tycker om ? Jag vet ju själv att jag har kommit över honom, o det är inte bara något jag säger nu, för det har jag gjort. Men jag har kommit på nu varför, jag har tänkt mycket på det där idag .. det är inte honom jag saknar utan det vi hade, det är det jag saknar. Det korta men intensiva vi hade var fan det bästa jag har upplevt .. and I'm sorry to say but I  miss it.

Var o hälsade på syrran på hennes jobb i Birgerjarlspassagen förra veckan för jag hade tid över efter nagelfixning och innan jobb. Hon skulle gå till posten vid Regeringsgatan (typ?) och bad mig hänga med ... tror ni inte att vi går förbi exakt det stället där jag gick o hälsade på exet i fråga en dag i somras när han jobbade .. med att just sätta upp plattor på ett hus där .. TYPISKT !
"- Där är dom där jävla plattorna som Christoffer satte upp i somras." sa jag.
"- Ja han var ju ett litet offer."

Thank's sis ! Ps. Brittis. Ds. Försök inte ens för det är enbart jag o Anna som förstår innebörden och det roliga ;)

Snacka om kaoskväll

Wunderbar asså. Det var länge sen man upplevde en kaoskväll av den klass vi höll igår. Det dansades porrigare än någonsin tidigare, det kravlades på golvet, det visades tuttar, kissades på Gullmarsplan och mycket mycket mer. Känns det som att du missade något? Det gjorde du förmodligen också, haha. Nämen asså det kanske var lite fjortisklass på oss igår men det skiter jag fan i, nu när man är äldre och har (förhoppningsvis) mognat lite så måste man ju ändå få supa sig dyng nångång ibland o bara vara, o skita i allt. Det var igår. Vi hade så sjukt kul, eller jag hade det iaf, hoppas att ni andra också hade det ? Vi drog till Toxic sen, där har vi inte varit på ett tag, o det var ju riktigt jävla kul ! Träffade en massa "gamla" vänner som man inte längre ser så ofta, skitkul! Träffade även en kille som jag snackat med på PA ett tag, båda blev helt förvånade när vi såg varandra o båda tänte "shit vad jag känner igen honom/henne" .. askul ! Sen tittade även min alldeles egna Lussebulle förbi med en kompis, Lusse är en kund på mitt jobb .. riktigt skön kille!

Slutsumering, tjejer, fler kaoskvällar måste det bli!

Gimmie more

Satans vad coolt dåå

Vanlig seg morgon, höll på att somna på bussen till Gullmarsplan.. lyckades iaf ta mig till tunnelbanan där jag klängde mig fast i en stolpe så jag inte skulle ramla (om jag somnade?) .. stannar till vid Skanstull, tittar på folket som kliver på.. "oj där, vem var det där, FAN akta på er så jag ser" tänkte jag. Och ja, på kliver David Bexelius, WHO tänker ni ? Ungefär så tänkte jag också först, kunde inte komma på vad fan det där programmet som han ledde hette .. R någonting .. kom inte på det. Gick av i slussen o ner mot bussarna .. kunde inte släppa det där, ni vet hur det är ? "Vad fan var det .. R, r, r .. öööhm" .. satte mig på 414 mot Orminge C .. YEES ! Raggadish hette det ju för fan ! I did it ! Jag kom på det, när jag inte ens tänkte på det, varför är det så för ? Det bara ploppar upp. Han ser iaf ut som en stor bebis, inget illa menat David (om du mot förmodan skulle få för dig att läsa min blogg ;)).. och nu vill ni alla säkert se en bild på personen i fråga. Som tur äääär har jag en att plocka fram, googlade honom lite snabbt sådär.

 

någon som känner igen ?


historiska idolklipp, hej gåshud!



så grym låt, älskar den


vilken besvikelse ..

varför är det så jävla ytligt att gå på krogen? Att gå ut på krogen o festa o ha kul tilltalar verkligen inte mig längre, man blir alltid bara så jävla besviken .. man är astaggad på vägen in med förhoppningen om att "det här kommer bli så jäääääävla kul". Jaha, o sen då ? Efter 1-2 timmar när man sitter på bussen hem igen, hur kul var det där egentligen?

Igår hade Martina bestämt med några från hennes innebandylag att dom skulle äta o förkröka på Nivå o sen dra till Blå (Viper room) ((ja det är B vi vet men förut var det iaf askul där)) .. hon frågade om jag o Nattis ville hänga med .. "ÅH, Blå!" lätt tänkte vi .. vi har inte varit där på jättelänge o det vore askul o dra dit o bara dansa satan. Men vi var hemma hos Nickan först istället .. jahapp, så när vi sitter på bussen påväg till Gullmarsplan så ringer vi Martina, "neee vi struntar i blå, en i laget här är lebb så hon ville gå till en gayclub istället" .. inte för att jag har något emot homosexuella, absolut inte, men WHAT ? Jag o Nattis pallade fan inte åka hem, vi tänkte "äh skit samma, vi åker till Blå o har så jävla kul ändå".

Vi gick in, gick på toa (vi var otrooooligt kissnödiga båda två) .. sen gick vi ner till det undre dansgolvet där det är lite mer porrdans som gäller (typ?) .. jaha o efter ca 3min hade vi båda en varsin liten asiat juckandes bakom oss.. tyckte man att det där var kul förut? Varje person man dansade med vände på en efter ett tag o försökte strula med en .. VA ? Asså det där är verkligen inte vår grej längre ... varför håller man på så för ? Kan någon ge mig svaret på varför man har massa meningslösa strul när man är ute sådär ? Man kanske till o med följer med nån hem? WHAT'S THE POINT ? Överallt såg man killar o tjejer stå o grovhångla mot nån jävla vägg eller pelare .. vi pallade inte. Nattis gick o satte sig vid ett bord, men jag kunde dock inte hålla mig från dansgolvet, var så jävla danssugen. Men ja efter några minuter igen så hade man någon bakom sig, asså okej att dansa med någon, men de två asiaterna i fråga drog bort håret från vår nacke o började typ slicka o hålla på !?!?!?! Varför gör man så. Asså jag är så lack så det inte är sant. Vad är det för mening.

En anledning till varför nattis o jag känner såhär är väl kanske att vi inte längre är ute efter meningslösa strul o one nights ? Vi vill ha kärlek mina vänner, kärlek. En pojkvän som älskar bara mig o ingen annan, förutom hans mamma kanske! Det kan gå. Men ingen annan.

Så när vi satt på bänken, väntandes på tunnelbanan som skulle ta oss ett steg närmre hem börjar vi prata om allt det här.. vi kom till och med in på att vi kanske är lesbiska eftersom vi fan aldrig hittar några pojkvänner ? Fast vi kan inte ens vara det eftersom vi inte utövar några lesbiska sexuella aktiviteter ^^.
- "Vad är man då ?" Undrade Nattis. När man inte är någonting, inte homo, inte hetro.
- "Man är nog osexuell då." Jag kom på det! Jag och Nattis är osexuella, that's it.

Så snälla ge mig inge mer meningslöst hångel o inge mer meningslöst sex, give me some looove !

RSS 2.0