Dessa rubriker..

Alltid lika svåra att komma på! Jaja, sitter här nu med en kopp grönt te (mkt gott!) och har även stoppat i mig en rostad macka med smör .. kylskåpet  hade inte mycket annat att bjuda på idag. Måste gå och handla sen!

Igår var jag och älskling och åt middag hos mamma och pappa, det blev italiensk kycklingpasta med spenat och soltorkade tomater. MUMS! Jag saknar verkligen hemma ibland.. och nu när jag har flyttat hemifrån har jag fått en annorlunda relation till mina föräldrar. Det känns som att man kanske tog dom lite för givet när man bodde hemma. Vi kramas oftare och pappa har blivit så söt, (han är typen som inte riktigt visar sina känslor) han brukar ringa ibland när han är på väg hem från jobbet och bara kollar läget.. han vill inget speciellt. Han bara saknar mig lite, det blir jag glad av! I alla fall .. middag hos dom. Sen hade jag och Alex bestämt oss för att gå och bowla, i Nybodahallen här i Tyresö, dom har piffat till stället riktigt bra. Förut var det halvslitet men nu är det discobowling med neonljus och hela kittet. Dom senaste gångerna vi har bowlat, då med Alex syster Bella och hennes Adde, har det inte gått så himla bra för varken mig eller Alex och det blir jag så irriterad över för jag vet att jag kan sååå mycket bättre. Jag skulle till och med vilja säga att jag är riktigt bra på bowling, vilket jag inte har kunnat bevisa dom senaste gångerna. Men igår, när det bara var jag och Alex. Vad hände? Som vi briljerade! Strikes hit och strikes dit, spärrar överallt. Jag vann tillslut, med 516 mot 464 på fyra set.

Sedan tog vi en prommis hem, myste lite (!) och efter det kollade jag på Oceans twelve och Alex spelade Dota. Jag somnade som vanligt i soffan och vaknade till vid halv ett, tvättade av mig sminket och förflyttade mig till sängen.

Tycker det är så skumt det där med tv och trilogier.. dom visade Oceans twelve igår. Men Oceans eleven då? Varför kunde dom inte ha visat den förra helgen, eller i fredags? Och kommer Oceans thirteen nästa helg? Det tvivlar jag på. Att dom bara väljer att visa en sådär på måfå. Däremot har jag sett reklam på kanal9 att dom visar Oceans eleven på måndag.. det blir lite omkastat men ska i alla fall kolla på den då. Det är väl typ den som är bäst? När dom rånar kasinot och man fattar inte hur, när och var.. typ. Jag älskar sånna filmer där man måste vara med och tänka lite, hänga med. Nu ska jag väcka älskling lite.. sedan ska jag nog kolla på Let's dance 11.30. Missade det i fredags!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0